Integrisani menadžment sistemi
Prednosti integracije sistema menadžmenta

Efikasnost i jednostavnost 🎯

integrisani sistemi menadzmenta koje kompanije najcesce implementiraju Privrženost, pažnja i uključivanje najvišeg rukovodstva daleko je izvesnije kada su integrisani ciljevi, resursi i mere i kada se vrši zajedničko preispitivanje sistema menadžmenta. Efikasniji su integrisani sistemi menadžmenta sa više fokusa od više parcijanih menadžment sistema sa po jednim fokusom. Jednostavnije i efektivnije je upravljanje integrisanim ciljevima koji imaju više aspekata od upravljanja ciljevima pojedinih sistema menadžmenta, odnosno ISO standarda.

Optimizacija i jedinstvenost🎡

Optimizacija prioriteta, kada je jedan predstavnik rukovodstva fokusiran i zadužen za integraciju ISO standarda u odnosu na više osoba zaduženih za različite ISO standarde koji imaju svoje fokuse i prioritete. Jedinstveni program svetski akreditovanih i priznatih sertifikacionih treninga za integraciju ISO standarda štedi novac i vreme, a ujedno smanjuje pojavu konfuzije kod zaposlenih usled postojanja poruka iz odvojenih obuka za različite sisteme menadžmenta.

Poverenje i integracija🤝

Bolje prihvatanje od strane zaposlenih, manji međufunkcionalni konflikti i veća motivacija zbog postavljenih ciljeva zadovoljstva svih zainteresovanih strana.

Više informacija u vezi naših usluga  možete pronaći ovde.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim najnovijim uslugama i dešavanjima, što u vezi implementacije, tako i u vezi obuka za ISO standarde, posetite nas na LinkedInu., kao i na Instagramu.

Sve informacije možete dobiti i upitom na mail : office@mobes-quality.rs ili pozivom brojeva telefona:

+ 381 21 458 361;   +381 65 244 1360.