Doprinos ISO standarda ciljevima održivog razvoja

ISO standardi pružaju efikasne alate koji će organizacijama i kompanijama koje žele da doprinesu ciljevima održivog razvoja omogućiti da budu na visini zadatka. Ovi međunarodni standardi podržavaju sva tri stuba održivog razvoja: ekonomija, društvo i životna sredina.

<img src="napredovanje kompanija.jpg" alt="prednost iso standarda je ta sto pomazu kompanijama da poboljšaju svoje poslovanje - srbija, crna gora, bosna, hrvatska, makedonija. ">
ISO standardi pomažu svim tipovima kompanija i organizacija da održe svoje buduće poslovanje.
Ekonomski stub💰

Ovi međunarodni standardi promovišu ekonomsku održivost olakšavanjem međunarodne trgovine, unapređenjem nacionalne infrastrukture kvaliteta zemalja i podržavanjem održivih poslovnih praksi. Oni pokrivaju sve, od efikasnih poljoprivrednih metoda do sistema menadžmenta protiv mita.

Društveni stub🤝

ISO standardi su razvijeni na način da promovišu društvenu održivost tako što pomažući zemljama i zajednicama da poboljšaju zdravlje i dobrobit svojih građana. Oni pokrivaju sve aspekte socijalne zaštite, od zdravstvene zaštite i zdravstva i proizvoda povezanih sa socijalnom inkluzijom i pristupačnošću.

Životna sredina🌏

Međunarodni ISO standardi promovišu odgovornost životne sredine kroz pružanje pomoći zemljama i zajednicama da upraljaju svojim uticajem na životnu sredinu. Oni pokrivaju aspekte kao što su implementacija sistema menadžmenta životnom sredinom, merenja i smanjenja efekta staklene bašte i potrošnje energije i podsticanje odgovorne potrošnje.

Više informacija o našim uslugamamožete pronaći ovde.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim najnovijim uslugama i dešavanjima, što u vezi implementacije, tako i u vezi obuka za ISO standarde, posetite nas na LinkedInu, kao i na Instagramu.

Sve informacije možete dobiti i upitom na mail : office@mobes-quality.rs ili pozivom brojeva telefona:

+ 381 21 458 361;   +381 65 244 1360.